?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Möhkäleet <3

 Perjantaina olin picnicillä sillan alla Miian ja Roosan kanssa. Puhuttiin paskaa, pelattiin pullonpyöritystä ja höpötettiin. Oli ehkä hieman kivaa. Siinä hävis miesangstit jonnekin kauas. Miia päätti et haluaa parittaa minnuu Janille ja annoin luvan. Oltiin ulkona puoli yhteentoista asti, päätettiin mökkimiitin ajankohta, sovittiin et lähen Miian kanssa viikon päästä Vuorelaan ja kahden viikon päästä Roosan ja Miian kanssa tivoliin, sekä mennään kattoo jossain välissä Sisko tahtoisin jäädä. Roosa oli kerrankin mukana jutussa täysillä, oli hauskaa ja silleen.

Eilen chillailin mummolassa, katoin galtsun kautta Ylpön ja Moksujen keikkoja, autoin isomummoo muutossa ja sit sain ihanan puhelun. "Missä sie oot ja onko siulla mitään? Mie ja Jani tullaan Vehmeriin piristämään sinnuu." <3 Näin Miiaa ja Jania, pyörittiin ympäri Vehmeriä, naurettiin paikallisille junteille, heitettiin niin huonoa läppää ettei mitään rajaa, suunniteltiin taas mökkimiittiä, pelättiin Viikate!Jania, mie yritin heittää Janin järveen onnistumatta (ja meinasin ite lentää), räkätettiin miun nauruäänelle (hihihihi *vetää ilmaa* hihihihi jne), puhuttiin bändistä, Jani mulkoili Miiaa ja minnuu pahasti KOPSista ja Hynysen pippelistä puhuttaessa, todettiin et mie vaikutan kännissä olevalta täysin selvin päin ja vaikka mitä muuta kivaa. Nauran vieläkin niille jutuille. Miulla on niin huipputyyppejä kavereina ettei mitään rajaa <3
Mummolaan mentyä katoin leffan, tais olla nimeltään Päämääränä Cold Mountain tai joku vastaava. Tuli neloselta. Ihan söpö rakkausdraama, jossa oli myös sotaa ja kuolemaa jne.

Ylihuomenna alkaa koulu. Jäiks. Pitäs ehkä opetella nukkumaan vähän aiemmin, et sais nukuttua mukavasti ennen koulun alkua.

Profile

whoriswhisperer
Needled Laiho

Latest Month

February 2014
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Powered by LiveJournal.com