?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Joulukuu. Pikkujoulukausi. Alkoholisoidun. Pienesti vaan. Viime viikonloput menny enemmän tai vähemmän kännissä, mutta no, ompahan ollu kivaa. Toissaviikolla olin Emmalla ja parannettiin maailmaa Asmon appelsiinikiljun voimin (vitun hyvää!) ja suutahdin Nikolle, jonka mielestä oli korrektia sanoa lepertelevälle humalaiselle, että voihan sitä maailmassa muitaki miehiä miulle olla. Vittu. Viime vklp meni sit Joonan ja Lauran kanssa taas maailmaa parannellen, ja työpaikan pikkujouluissa. Jei. Oli ihan hauskaa molemmissa.

Tää kuvio Nikon kanssa on taas jotain niin omituista. Menee hermo. Lähetin sille puolivahingossa rakkauskirjeen joulukortin matkassa, jos ei kommentoi asiaa mitenkään nii se on sit morjesta. Kun tosiaan humalassa söpöilin jotain "sie oot ainoo jota kohtaan mie oikeesti tunnen mittään" jne niin tämä sannoo siihen jotain, että no eihän sitä tiijä, saattaa ollaki. Vitutti. Vituttaa. Menee hermot tähän vaihtelevaan rakkaudentunnustuslepertelyyn ja ignorettamiseen. Mut totesin, että saakeli, kun en (tällä hetkellä) vaan halua kettään muuta, niin saakeli, katon sit tv-sarjoja ja mässään ja unohan miehet nii elämä on ihan ok.

Evan Peters on vitun kuuma. Ja vaan -87. Hello, my new husband. American Horror Story Murder house & Asylum on myös parhautta.

Pääsen varmaankin kuoron kanssa esiintymään Ruisrockiin. HELL YEAAAAH.

Koulu on nastaa. Ysejä napsuu. Ooon pro. Vaikken tee mitään. Luokan pojat on ihan parhaita, mie oon taas yks jätkistä. Parhautta.

Peeäs. Keksin nimen miun industrialmetalbändistä. Siitä tulee Nymph O Maniac. Vielä kun jaksais pistää sen kokoon niin hyvä tulee.

Profile

whoriswhisperer
Needled Laiho

Latest Month

February 2014
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Powered by LiveJournal.com