?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Tekis mieli rustailla jotakin viime päivistä mutten oikein osaa ilmaista itseäni. Viime viikon Stam1nan keikka oli loistava. Opin oikeasti arvostamaan jv-setiä. Kyllä, sallitulla keikallakin kännisistä ihmisistä voi tulla ongelmia. Ainakin miulle.

Torstaina otettiin Emman kaa kohteeksi Puikkari, kun siellä oli lukiobileet. Kahestaan oltiin jonkin aikaa, kunnes sitten höpöteltiin Petrin kanssa (jolle kuulemma joskus oltiin luvattu kännissä pillua, tästä sai kuulla koko alkuillan, tommosen lupauksen tekemisestä ei kyl oo muistikuvia). Sitten nähtiin ohimennen niiden kaveri Valtteri, erehdyin sanomaan et se on ihan kuuma, ja no, sehän sitten jäi meidän seuraan loppuillaksi. Petri hiihteli muualla ja Emmaa masensi niin mie sitten ajauduin juttelemaan sille, ja tein havainnon, että ahaa, toinen yhtä kusipää kuin mie. Se lopulta johti pikaiseen kotiutumiseen, havaintoon bussissa et perhana Emman avaimet jäi miulle, pelko sen jäätymisestä lumihankeen (ei käyny, pääsi yöks kaverille) ja mm. havaintoihin, että aamuyöllä bussia odotellessa on lämpimämpää kuin päivällä. Wtf?

Perjantaina Karma was a bitch ja sulauduin krapulaisten joukkoon somasti väsyneenä, migreenisenä ja jalan reväyttäneenä. Ai satanus, käveleminen sattuu vieläki. Emma sai avaimensa ja mie ihanan vittuiluryöpyn, oikeutetun jopa tällä kertaa. Ihana aamuinen enkun tunti Petrin kanssa.

Fb-chatti on nykyään ihan kiva asia. Ja hämärä tekstailu koulussa ystävien olemassaoloa kiroillen.

Comments

Profile

whoriswhisperer
Needled Laiho

Latest Month

February 2014
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Powered by LiveJournal.com